17-05-2023
Uganda Gönüllülük Projesi Katılımcı Çağrısı

Uganda Gönüllülük Projesi sayfasına ve başvuru bilgilerine   https://ab-ilan.com/uganda-gonulluluk-projesi-katilimci-cagrisi/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Gönüllülük faaliyetleri 5 farklı kurumdan birinde gerçekleştirilebilecektir.( Caritas Kampala, VC Uganda Ofisi, Kiyinda Mityana, FOHO Street Children Project ve BMCTI). Caritas Kampala’da gönüllüler, kadın sağlığı, sürdürülebilir tarım, adalet ve barış ve kooperatifler gibi sosyo-ekonomik ve toplumsal cinsiyet konularında çalışacaktır. Kıyında Mityana’da gönüllüler 390 okulda eğitimde çalışacak ve kızların eğitimde kalmalarına yardımcı olacak sağlık programlarına odaklanacaklardır. FOHO’da topluluk temelli bir kuruluş gönüllüleri, sokak çocukları ve savunmasız gençler ve gecekondu sakinleri, genç anneler ve uyuşturucu bağımlıları gibi diğer hedef gruplarla birlikte çalışacaktır. BMCTI’de bir Danışman Eğitimi enstitüsü gönüllüleri, genel hizmetleri ve ayrıca nüfusun Yaşlı üyelerine psikososyal destek sağlanmasını destekleyecektir. Gönüllü, Viatores Christi Kampala ofisinde VC’nin yerel ve uluslararası çalışmalarını destekleyecektir.

Proje son başvuru tarihi: 31 Mayıs 2023