18-08-2022
Öğrenim Hareketliliği Asil Listede Yer Alan Ve Hareketliliğe Katılmayacak Olan Öğrencilerin Feragat Tarihi Belli Olmuştur.

2022 Erasmus+ KA1: Bireylerin Öğrenme Hareketliliği: Öğrenci Öğrenim-Staj Hareketliliği Nihai Seçim Sonuçlarında  öğrenim hareketliliği asil listede yer alan ancak hareketlilik gerçekleştirmeyecek olan öğrencilerin feragat için son tarihi 01.09.2022 olarak belirlenmiştir. Haklarından feragat etmek isteyen öğrencilerin Rektörlük Makamına hitaben dilekçelerini Erasmus Kurum Koordinatörlüğünün kurumsal e-mail adresine (erasmus@omu.edu.tr)  iletmeleri gerekmektedir. Asil listede yer alan ancak hareketlilik gerçekleştirmeyecek ve haklarından feragat etmek isteyen öğrencilerin bir sonraki başvuru döneminde “Hareketliliğe seçildiği halde süresinde feragat bildiriminde bulunmaksızın hareketliliğe katılmama” alanında – puan uygulamasına dahil olmamaları için 01.09.2022 saat 17:00’ a kadar feragat dilekçelerini iletmeleri gerekmektedir. Belirlenen son tarihe kadar feragat etmeyen öğrencilerin bir sonraki başvuru döneminde Erasmus başarı puanlarından ilgili alanda - puan eksiltmesi uygulanacaktır.