04-04-2023
Afet bölgesine yeni eklenen iller ile ilgili

Değerli 2023 Erasmus Öğrenci Öğrenim - Staj Hareketliliği Başvuru Sahipleri,

Afet bölgesine yeni eklenen iller ile  birlikte aşağıda yer alan puantaja dahil olabilmek için:

Birinci ve ikinci derece akrabaları* veya kendiniz depremde etkilenen bir ilde (Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye, Şanlıurfa, Elazığ illeri ve Sivas’ın Gürün ilçesi) ikamet etmek

+10 puan

Adana, Adıyaman, Diyarbakır,  Gaziantep, Hatay,  Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa ya ek olarak Bingöl, Kayseri, Mardin, Tunceli Niğde ve Batman illerinde bulunanların ilgili alandan Erasmus öğrenci başvurularında +10 puan uygulaması kapsamında ikamet ve akrabalık belgesine ek olarak e-devletten veya hasartespit.csb.gov.tr  adresinden hasar tespit sorgulama belgesini de erasmus@omu.edu.tr adresine e-mail ile 06.04.2023 Perşembe günü 12:00' a kadar iletmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra iletilen ekler değerlendirilmeye alınamayacaktır.