Erasmus Ofisi | Ondokuz Mayıs Üniversitesi

Menü


07-08-2023
2022-2023 AKADEMİK YILI YAZ DÖNEMİ ERASMUS+ ÖĞRENCİ BLENDED INTENSIVE PROGRAM-KARMA YOĞUN PROGRAM HAREKETLİLİĞİ NİHAİ SEÇİM SONUÇLARI BELLİ OLMUŞTUR.

 

 

 

Sevgili Öğrenciler,

Öncelikle Erasmus Programına göstermiş olduğunuz ilgi ve başvurularınız için teşekkür ederiz.

NOT 1:

*01.08.2023 tarihinde ön değerlendirme sonuçları yayınlanmış olup 06.08.2023 Pazar Saat 17:00’ a kadar itirazlar alınmıştır. Tüm itirazların seçme değerlendirme komisyonu tarafından incelenmesinin ardından nihai 2022-2023 Akademik Yılı Yaz Dönemi Erasmus+ Öğrenci Blended Intensıve Program-Karma Yoğun Program Hareketliliği Yerleştirme sonuçları belirlenmiştir.

NOT 2:

 Sonuç listesi ile ilgili açıklamalar:

  • Sayfa 1: Erasmus+ Öğrenci Blended Intensıve Program-Karma Yoğun Program Hareketliliği değerlendirme dışı puanlı tüm liste yer almaktadır.
  • Sayfa 2: Erasmus+ Öğrenci Blended Intensıve Program-Karma Yoğun Program Hareketliliği puanlı asil liste yer almaktadır.

NOT 3:

Asil listede yer alan tüm öğrencilerimizin gidiş öncesi tüm bilgileri almak üzere  11 Ağustos 2023 Cuma günü online yapılacak olan “Hazırlık ve Destek Programına (Oryantasyon Programı)” mail adreslerine iletilecek olan link üzerinden katılımı gerekmektedir.

NOT 4:

Listelerde kişisel bilgilerinde yanlışlık/eksiklik olduğunu düşünen ve tarafımızdan iletilen bilgilendirme e-postaları alamayan öğrencilerimiz 09.08.2023 Çarşamba günü saat: 17:00’ a kadar  erasmus@omu.edu.tr adresine mail yolu ile bilgi vermeleri gerekmektedir.

NOT 5:

Asil listede yer alan ve haklarından feragat etmek isteyen öğrencilerimiz Rektörlük Makamına hitaben dilekçelerini Erasmus Kurum Koordinatörlüğünün kurumsal e-mail adresine iletmeleri gerekmektedir. Asil listede yer alan ve haklarından feragat etmek isteyen öğrencilerin bir sonraki başvuru döneminde “Hareketliliğe seçildiği halde süresinde feragat bildiriminde bulunmaksızın hareketliliğe katılmama” alanında – puan uygulamasına dahil olmamaları için 11 Ağustos 2023 tarihine kadar feragat dilekçelerini iletmeleri gerekmektedir. Belirlenen son tarihe kadar feragat etmeyen öğrencilerin bir sonraki başvuru döneminde Erasmus başarı puanlarından ilgili alanda - puan eksiltmesi uygulanacaktır.

 

Sonuçlar hakkında alınan karar için lütfen tıklayınız. 

Sonuç listesi için lütfen tıklayınız.

Erasmus+ Uygulama el kitabı için lütfen tıklayınız.

Feragat dilekçe örneği için lütfen tıklayınız.