12-01-2024
ERASMUS KOORDİNATÖRLERİNE VE ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK “ERASMUS BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI”

09.01.2024 Salı günü Omtel Otel’de Erasmus Koordinatörlerine yönelik Erasmus bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda KA171 proje süreçleri, konsorsiyum, yeni anlaşmalara giden yollar, AKTS ve tanınma konularına dair koordinatörlere Erasmus Kurum Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet TÜTÜNCÜ, Erasmus Kurum Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Esra DERLE ve Öğr. Gör. Soner ÇELİK tarafından bilgilendirme yapılmıştır.

Aynı gün üniversitemiz öğrencilerine yönelik AKM’ de Erasmus hareketliliği ve başvuru süreci hakkında Erasmus Kurum Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet TÜTÜNCÜ ve Erasmus Giden Öğrenim Öğrencisi Sorumlusu Tuğçe KARAZ tarafından bilgilendirme yapılmıştır.