29-05-2023
Erasmus KA171 Projesi – Arnavutluk ve Ukrayna

Erasmus K171 Projesi kapsamında, Ukrayna Zaporizhzhia Devlet Tıp Üniversitesi'nden Olena Aliyeva ve Olena Furyk, Arnavutluk Tiran Politeknik Üniversitesi'nden Nurçe Bilbil, Anjeza Brahja, Edita Stojani, Vanina Kanini, Erjola Sali, Robert Kodra, Arnavutluk Marin Barleti Üniversitesi'nden Enxhi Hasani, Arnavutluk " Vlore Ismail Qemali Üniversitesi'nden " Blerina Xhelaj (ve sevgili oğlu Aldrin Xhelaj), Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi, Fen Bilimleri Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve Uluslararası İlişkiler Erasmus Ofisi'nde Personel Ders Verme / Eğitim Alma hareketliliklerini 08-12 Mayıs 2023 tarihleri ​​arasında tamamladılar. Misafirlerimiz ayrıca Erasmus Kurum Koordinatörü Dr. Mehmet Tütüncü'yü ziyaret edip ve potansiyel yeni işbirlikleri fırsatlarını görüştüler.