10-05-2024
22-28 Nisan 2024 Pakistan, GIK (Ghulam Ishaq Khan) Institute of Engineering Sciences and Technology’den Prof. Dr. Masroor Hussain'in Ondokuz Mayıs Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Birimi ziyareti

Pakistan Ghulam Ishaq Khan Institute of Sciences and Technology’den Prof. Dr. Masroor Hussain, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Birimine ziyaret gerçekleştirdi. Uluslararası İlişkiler Birim Başkanı Prof.Dr. Sait Mustafa Kurşunoğlu’nun ev sahipliği ile düzenlenen toplantıya Erasmus Ofisi Kurum Koordinatörü ve Uluslararası İlişkiler Birim Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Tütüncü ve İkili İşbirlikleri Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. İlkay Eken'in de katılımları ile gerçekleşen toplantıda Uluslararasılaşma konferansı ve gelecekteki̇ i̇şbi̇rli̇ği̇mizi güçlendirmek üzerine istişare edildi. Sonrasında rektörümüz Prof.Dr. Yavuz Ünal'ın makamı ziyaret edilerek, olası projeler hakkında görüşüldü.