12-03-2020

Erasmus 2020 KA103 Öğrenim/Staj ve KA107 Öğrenim/Staj Hareketliliği Programları için Yerleştirmeye esas alınacak Puan Listesi için tıklayınız.

Yayınlanan sonuçlar yalnızca Erasmus Programına katılım kriterlerini sağlayan (ortalama şartının ve yabancı dil puanı staj için 50’nin ve öğrenim için 60’ın altında olanlar değerlendirilmemiştir) öğrencilerin sıralanmış puanları olup, kontenjanlara ve tercihlere göre yerleştirme işlemi henüz yapılmamıştır.

İtirazlarınız varsa 20 Mart 2020 Cuma günü mesai bitimine (17:00) kadar erasmus@omu.edu.tr adresine mail ile bildirebilirsiniz. Maillerinizde okul no, ad soyad ve açıkça itiraz durumunuzu belirtiniz. Nihai Sonuçlar itirazların bitiminden sonraki 7 iş günü içerisinde web sayfamızdan ilan edilecektir.

Corona Virüsü tedbirleri nedeniyle bu yıl Oryantasyon Programı yapılmayacaktır. Erasmus faaliyetine hak kazanan öğrenciler için detaylı bilgilendirme, sunum ve sıkça sorulan sorular web sayfamızda yayınlanacaktır.

Ayrıca Corona Virüsü nedeniyle 2020 Erasmus Programının iptal edilip edilmeyeceği konusunda ofisimize sorular gelmektedir. Programlarla ilgili faaliyetler 01 Haziran 2020 tarihinde başlayacağı için bu konuda Avrupa Komisyonu tarafından alınmış bir karar bulunmamaktadır. Programla ilgili tüm konularda tüm gelişmelerden haberdar olmak için erasmus.omu.edu.tr web sayfamızı düzenli olarak takip ediniz.

Not Ortalamalarının 100’lük karşılıkları hesaplanırken Tıp Fakültesi için OMÜ Tıp Fakültesi Not Dönüştürme Tablosu, diğer akademik birimler için YÖK Not Dönüştürme Tablosu kullanılmıştır.