08-03-2024
2024 ERASMUS+ KONUŞMA SINAVI HAKKINDA

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

2 Mart tarihinde yapılan Erasmus+ dilin kullanımı ve yazma becerileri sınav sonucunuza aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Konuşma sınavı 9 Mart Cumartesi günü saat 10:00-13:30 arasında Yabancı Diller Yüksekokulu dersliklerinde yapılacaktır.

Belirtilen süre içinde gelmeyen adaylar sınava alınmayacaklardır.

Adayların yanlarında öğrenci kimliği/özel kimlik kartı bulundurmaları zorunludur.

Erasmus+ Dilin Kullanımı ve Yazma Becerileri Sınav Sonuçları.pdf

Erasmus+ Konuşma Sınavı Grupları ve Derslikleri.pdf

SINAV SONUCUNA İTİRAZ:

1.Sınav sonucuna itiraz, sonuçlarının ilanından itibaren bir (1) hafta içerisinde YDYO’ na e-mail ile (ydyo@omu.edu.tr) yapılacaktır.

Bir haftadan sonra yapılan itirazlar işleme alınmayacaktır.

2. Kabul edilen itirazlar için, ilgili sınav bölümleri farklı jüriler tarafından yeniden incelenerek değerlendirilecektir.

Herhangi bir nedenle Erasmus + 2024 Yabancı Dil Sınavı oturumlarından birine giremeyen öğrencilere ek sınav hakkı tanınmayacaktır.