12-03-2021
2021 Erasmus Yabancı Dil Sınavı Sonuçları (6 Mart 2021 I. Ve II. Oturum) Belli Olmuştur.

Not 1 ) İlk sayfada İngilizce sınavı sonuçları ile sözlü sınava girmeye hak kazananlar,

Not 2 ) İkinci sayfada Almanca sınavı sonuçları ile sözlü sınava girmeye hak kazananlar,

Not 3 ) Üçüncü sayfada Fransızca sınavı sonuçları ile sözlü sınava girmeye hak kazananlar,

Not 4 )Dördüncü sayfada sözlü sınava girmeye hak kazanamayan öğrencilerin sonuçları yer almaktadır.

Sınav sonuçları için tıklayınız.

Sözlü sınava katılmaya hak kazanan öğrencilerin sınava katılacakları hocaların sınav linki ve sınav saatleri için tıklayınız.

Sözlü sınavın nasıl yapılacağı ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız. Sınavda öğrenci kimliği, T.C. Kimliği, Pasaport, Ehliyet belgenizi gösterebilirsiniz. (Fotoğrafınız bulunmalıdır.)

İlk iki oturumun sonucunda 25 puanın üstünde alan tüm öğrencilerin sözlü sınava girme hakkı bulunmaktadır.

İlk iki oturumun sonucunda toplam 25 puanın altında alan öğrenciler sözlü sınavda 100 puan almış olsalar dahi staj hareketliliği dil barajı olan 50 puana ulaşamayacakları için  sözlü sınava alınmamaktadır.

Yabancı dil sınavı ile ilgili tüm itirazlar (sözlü sınava girmeye hak kazanamayan öğrenciler dahil) dil sınavı sonuçlarının tamamı yayınlandıktan sonraki 1 hafta içerisinde (kesin tarih belli olduğunda ilan edilecektir) Yabancı Diller Yüksekokulu’na ydyo@omu.edu.tr adresine e-mail yoluyla yapılmalıdır.

Dil sınavı sonuçları Erasmus Sonuçları Değildir!

Erasmus Takviminde belirtildiği gibi Erasmus Sonuçları 29 Mart – 2 Nisan 2021 tarihleri arasında ilan edilecektir.