03-03-2022
2022 Erasmus Değişim Programı Yabancı Dil Deneme Sınavı

2022 Erasmus+ KA1: Bireylerin Öğrenme Hareketliliği: Öğrenci Öğrenim-Staj Hareketliliği Başvurusunu tamamlamış ve Erasmus Değişim Programı Yabancı Dil Sınavına girme talebinde bulunan öğrenci listesi için tıklayınız.

Erasmus+ Yabancı Dil Sınavı, Dilin Kullanımı ve Sözcük Bilgisi, Okuma Becerileri ve Yazma Becerileri oturumlarına girmeden önce, UZEM sınav sistemini tanımanız ve sınav günü ve saatinde sisteme girme ile ilgili sorun yaşamamanız amacıyla, 03.03.2022 Perşembe günü saat 13.00'de DENEME SINAVI yapılacaktır. Bu, sadece sisteme girişi görebilmeniz için yapılan bir deneme sınavıdır. Tüm adayların 03.03.2022 Perşembe günü saat 13.00'de yapılacak olan sınavına girmesi zorunludur.

DENEME SINAVINDA VE 05 MART 2022 GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRİLECEK SINAVDA YAPILACAKLAR:

1) Belirtilen gün ve saatte https://sinav.uzem.omu.edu.tr/ adresine giriniz.

2) T.C. Kimlik No: Bu alana T.C. Kimlik Numaranızı yazmanız gerekmektedir. Eğer yabancı uyruklu iseniz, 9 ile başlayan yabancı kimlik numaranızı yazmanız gerekmektedir.

3) Parola: T.C. Kimlik Numaranızın ilk 6 rakamı ve adınızın ilk 3 büyük harfinin birleşiminden oluşan parolanızdır. Örneğin: T.C. Kimlik Numaranız 14894378219 ve adınız da Hasan olsun; bu durumda sisteme girebilmek için şifreniz 148943HAS olacaktır.

4) "Online Sınavlarım" sekmesine bastığınızda sınavınız karşınıza çıkacaktır. Oturum Aç 'a basınız.