Erasmus Ofisi | Ondokuz Mayıs Üniversitesi

Menü


05-03-2019
2019 Erasmus+ Aday Öğrenci Öğrenim - Staj Hareketliliği Online Başvurusu Sona Ermiştir.

Programımıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

 

Online başvurunuzu 08 Mart 2019 saat: 17:00’ a kadar Uluslararası İlişkiler Birimi Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğüne teslim ediniz. (Ondokuz Mayıs Üniversitesi - Uluslararası İlişkiler Birimi - Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü - Kurupelit Kampüsü - Lojmanlar Karşısı)

 

Doldurduğunuz formun çıktısını alıp önce kendiniz imzalayınız, sonra Erasmus Bölüm Koordinatörünüze imzalatınız. Erasmus Bölüm Koordinatörü bulunmadığı durumlarda Bölüm Başkanı veya Dekan/Müdür tarafından imzalatılabilir.

 

05 ve 12 Aralık 2018 tarihlerinde Üniversitemiz tarafından yapılan Değişim Programları için Yabancı Dil Sınav sonucu dışında kullanılmasını istediğiniz geçerli yabancı dil belgenizi (TOEFL, KPDS, ÜDS, YDS, e-YDS ve YÖKDİL)  de online başvuru belgeniz ile birlikte 08 Mart 2019, saat 17:00’a kadar Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğüne teslim ediniz. Hem sınava girmiş hem de geçerliliği olan bir yabancı dil belgesi teslim etmiş olmanız durumunda yüksek olan puanınız değerlendirilecektir.

 

“Şehit ve Gazi Çocukları”,“Engelli Öğrenci”, “2828 Sayılı Sosyal Hizmetler Kanunu Kapsamında haklarında korunma, bakım veya barınma kararı alınmış” durumunuzun bulunması halinde onaylı belgenizi, başvuru belgeniz ile birlikte 08 Mart 2019, saat 17:00’a kadar Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğüne teslim etmeniz gerekmektedir.

 

Geç teslim edilen başvuru formları geçersiz sayılacaktır.