Erasmus Ofisi | Ondokuz Mayıs Üniversitesi

Menü


11-12-2018
2019 Değişim Programları İçin (Erasmus+, Mevlana Ve İkili İşbirlikleri) Yabancı Dil Sınavı 05.12.2018 (Dilin Kullanımı - Okuma Becerileri , Yazma Becerileri) sonuçları ve Konuşma Becerileri Sınavına girmeye hak kazananlar

2019 Değişim Programları İçin (Erasmus+, Mevlana Ve İkili İşbirlikleri) Yabancı Dil Sınavı sonuçları açıklanmıştır.

Toplam puan, Dilin Kullanımı - Okuma Becerileri puanınızın %50’ sine Yazma Becerileri puanınız eklenerek hesaplanmıştır. Buna göre Konuşma Becerileri sınavından tam puan (25 puan) alınmış olması durumunda bile staj hareketliliği minimum dil baraj puanı olan 50 puana ulaşması mümkün olmayan öğrenciler Konuşma Sınavına dahil edilmemişlerdir.

Sözlü sınava girmeye hak kazanamayan öğrenciler Erasmus Başvuru Takviminde belirtilen 08 Mart 2019 belge teslim son tarihine kadar geçerliliği bulunan dil sınav sonuç belgeleri ile birlikte başvurularını yapabilirler.

Sözlü sınava girmeye hak kazanan öğrencilerin 12.12.2018 (yarın) saat:13:00’da  Yabancı Diller Yüksekokulu’ nda (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Giriş Katı) öğrenci kimlikleri ile birlikte sınav saatinden önce bulunmaları gerekmektedir. Öğrenci listeleri bina girişinde asılı olacaktır.

Açıklanan liste, 1. sayfa tüm sonuç listesi,  2. Sayfa Konuşma Sınavına girmeye hak kazananlar ve 3. sayfada hak kazanamayan öğrencilerden oluşmaktadır.

2019 Değişim Programları İçin (Erasmus+, Mevlana Ve İkili İşbirlikleri) Yabancı Dil Sınavı 05.12.2018 (Dilin Kullanımı - Okuma Becerileri , Yazma Becerileri) sonuçları için tıklayınız.