15-03-2019
2018 ve 2019 KA103/KA107 proje dönemleri Erasmus öğrenci hareketliliği (öğrenim ve staj) seçim sonuçları belli olmuştur.

NOT 1:

Sonuç listesi ile ilgili açıklamalar:

• Sayfa 1: Tüm başvuran öğrenci bilgileri yer almaktadır.
  • Sayfa 2: Tıp Fakültesi TUS/DUS öğrenci başvuruları yer almaktadır.
  • Sayfa 3: 2019 proje dönemi Erasmus KA103 öğrenim hareketliliği Erasmus puanlı listesi yer almaktadır.
  • Sayfa 4: 2019 proje dönemi Erasmus KA103 staj hareketliliği Erasmus puanlı listesi yer almaktadır.
  • Sayfa 5: 2018 proje dönemi Erasmus KA107 öğrenim hareketliği Erasmus puanlı listesi yer almaktadır.
  • Sayfa 6: 2019 proje dönemi Erasmus KA107 staj hareketliliği Erasmus puanlı listesi yer almaktadır.
  • Sayfa 7: 2019 proje dönemi Erasmus KA103 öğrenim hareketliliği “aday asil” listesi yer almaktadır.
  • Sayfa 8: 2019 proje dönemi Erasmus KA103 staj hareketliği “aday asil ve yedek” listesi yer almaktadır.
  • Sayfa 9: 2018 proje dönemi Erasmus KA107 öğrenim hareketliliği “aday asil” listesi yer almaktadır.
  • Sayfa 10: 2018 proje dönemi Erasmus KA107 staj hareketliği “aday asil ve yedek” listesi yer almaktadır.

NOT 2:

Öğrenim ve staj hareketliliği aday asil listelerde yer alan tüm öğrencilerimizin gidiş öncesi tüm bilgileri almak üzere 24 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan “Hazırlık ve Destek Programına (Oryantasyon Programı)” katılım gerekmektedir.

NOT 3:

“2019 KA103 Program Ülkeler ile Öğrenim Hareketliliği” ve “2018 KA107 Ortak Ülkeler ile Öğrenim Hareketliliği” projelerinde anlaşmamız bulunan kurumlara yerleştirilemeyen öğrenciler;

1. Anlaşma listemiz dışı tercih yapıldığı
  2. Tercih ettikleri kurumun dil seviyesi altında kaldıkları
  3. Anlaşma alanı dışı tercih yapıldığı veya
  4. Kontenjan dışı kaldıkları için yerleştirilememiştir.

Bu öğrencilerin tercihlerinin “Hazırlık ve Destek Programından (Oryantasyon Programı)” sonra Erasmus Kurum Koordinatörlüğünün danışmanlığında yapılması gerekmektedir.

NOT 4:
Listelerde kişisel bilgilerinde yanlışlık/eksiklik olduğunu düşünen öğrencilerimiz 22.03.2019 tarihine kadar  erasmus@omu.edu.tr adresine mail yolu ile bilgi vermeleri gerekmektedir.

NOT 5:

“2019 KA103 Program Ülkeler ile Staj Hareketliliği” ve “2018 KA107 Ortak Ülkeler ile Staj Hareketliliği” aday yedek listesinde yer alan öğrenciler hibesiz olarak faydalanmak istedikleri takdirde hareketlilik gerçekleştirebilirler.

NOT 6:

Seçim kararına itiraz Rektörlük Makamına dilekçe ile yapılmalıdır.

Not 7:

Asil veya yedek listede yer alan ve haklarından feragat etmek isteyen öğrencilerimizin Rektörlük Makamına dilekçe yazarak, dilekçelerini 22 Mart 2019 Cuma gününe kadar Erasmus Kurum Koordinatörlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir. Gitmekten vazgeçtiği halde feragat dilekçesini teslim etmeyen öğrenciler bir sonraki yıl Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği Programına başvuru yaptığı takdirde -5 puan alacaktır.

NOT 8:

Kurumlar arası anlaşma listemiz güncellenmeye devam etmektedir. Lütfen güncellemeleri web sayfamız http://erasmus.omu.edu.tr den takip ediniz.

Sonuçlar hakkında alınan karar için lütfen tıklayınız.

Sonuç listesi için lütfen tıklayınız.

Oryantasyon Program için lütfen tıklayınız.

Erasmus+ Uygulama el kitabı için lütfen tıklayınız.

Feragat dilekçe örneği için lütfen tıklayınız.