Erasmus Ofisi | Ondokuz Mayıs Üniversitesi

Menü


02-01-2018
2018 Değişim Programları (Erasmus, Mevlana, İkili İşbirlikleri) Yabancı Dil Sınavı Sonuçları Belli Olmuştur.

13 Aralık 2017 günü yapılan sınav sonuçlarına göre 20 Aralık 2017 tarihindeki Konuşma Becerileri Sınavına girmeye hak kazanmış adayların sonuçları için tıklayınız.

Not:

1) Açıklanan sonuçlar sadece 2018 Değişim Programları Yabancı Dil Sınavı Sonuçları olup  Değişim Programları Başvuru Sonuçlarınız değildir. Bu sınav, B1 ve üstü alan öğrencilerimizin üniversitemiz değişim programlarından yararlanabilmesi için ilgili programın ilanı esnasında başvurularda kullanılmak üzere düzenlenen bir sınavdır.  Değişim Programlarımızın ilanlarını takip etmeye devam ediniz. Erasmus Programı başvurularını kaçırmamak için lütfen Erasmus Takviminde belirtilen tarih aralığında Online Erasmus Başvurunuzu yapınız ve Erasmus Sonuçları için de yine Erasmus Takvimini takip ediniz.

2) Değişim Programları Yabancı Dil Sınavı yalnızca 2018-2019 akademik yılı için yapılacak başvurularda geçerlidir. Geçerliliği olan başka bir dil belgeniz var ise ilgili Değişim Programı Başvuruları esnasında kullanabilirsiniz. Geçerliliği olan dil belgelerin bilgisi için tıklayınız.

3) Değişim Programları Yabancı Dil Sınavı yılda bir kez yapıldığından dolayı bu sınavda B1 seviyesinin altında kalıp Değişim Programlarından yararlanmak isteyen tüm öğrencilerimizin geçerliliği olan dil sınavına girmelerini önemle tavsiye ediyoruz.  Geçerliliği olan dil belgelerin bilgisi için tıklayınız

13 Aralık 2017 günü 2 oturum (Dilin Kullanımı ve Okuma Becerileri, Yazma Becerileri) şeklinde yapılan sınav sonuçlarını görmek için tıklayınız.