Uluslararası İlişkiler Öğrenci Topluluğu, Esn Samsun İşbirliğiyle Erasmus & Mevlana & Uluslararası Öğrenciler Kendi Mutfaklarını Tanıttılar.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Erasmus, Mevlana  ve Uluslararası öğrencileri  “Omü’de Uluslararası Mutfaklar  (International  Cuisine at Omu) etkinliğinde bir araya geldi.

Uluslararası İlişkiler Öğrenci Topluluğu ve Erasmus Öğrenci Ağı Samsun şubesi  tarafından düzenlenen etkinlikte  okulumuzda değişim proğramı ile eğitimlerine devam eden farklı ülkelerden bir çok öğrenci  ülkelerinin lezzetlerini  arkadaşlarına sundu.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde bulunan Yabancı Öğrenci Yurtlarında gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler farklı kültürleri lezzetleri tanıma fırsatı buldu.

Etkinliğe Uluslararası İlişkiler Öğrenci Topluluğu ve Erasmus Öğrenci Ağı Samsun (ESN SAMSUN) üyeleri yanı sıra İspanya, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Bosna Hersek, Romanya,Türkmenistan ve Sırbistan’ dan gelen öğrencilerimiz de katıldılar.