Giresun Espiye Lisesinden İade-i Ziyaret !!!

Giresun Espiye Lisesi Okul Müdürü Ekrem Cebeci ve öğrencileri Erasmus Sosyal Projesi kapsamında Üniversitemizi ve Uluslararası İlişkiler Birimini ziyaret ettiler.
Samsun ESN (Erasmus Öğrenci Ağı) şubesi ve Erasmus öğrencilerimizin karşılamasından sonra, UİB’nin idari binasını gezen öğrenciler, Omtel Otelinde öğle yemeğinin ardından Kampüs turu yaparak fakülteleri gezdiler. Erasmus Kurum Koordinatörü Emine Bol Yazıcı, Tıp Fakültesi Konferans Salonunun’da yapılan OMÜ tanıtımının ardından, öğrencileri üniversitemizde okumaları için teşvik etti ve sohbet etti. Uluslararası ortamda öğrencilere İngilizce dilinin öğrenme teknikleri,dilin farkındalıkları oyunlar eşliğinde öğrencilere anlatıldı. Üniversitemize yapılan ziyaretten Erasmus Kurum Koordinatörü duyduğu memnuniyetini ifade ederek, Okul Müdürü Ekrem Cebeci, öğretmen ve öğrencilerine teşekkürlerini sundu. Ziyaret Samsun’un tarihi ve doğal güzellikleri ziyaretleri için üniversitemizden uğurlanmaları ile son buldu.