Gelen Erasmus ve Mevlana Öğrencilerine Oryantasyon Programı Yapıldı !!

Erasmus Değişim Programı kapsamında Avrupa ülkelerinden gelen 25 öğrencimiz  ve Mevlana Değişim Programından gelen 15 öğrencimiz için Uluslararası İlişkiler Birimi ve SamsunESN ekibi ile birlikte oryantasyon programı kapsamında açılış tanıtım toplantısı yapıldı. Omtel Otel de yapılan açılış programda Uluslararası İlişkiler Birim Başkanı ve Mevlana Koordinatörü Doç. Dr. Nalan KIZILTAN öğrencilerimize “hoşgeldiniz” diyerek burada görmekten duyduğu memnuniyetini belirtmiştir. Erasmus Kurum Koordinatörü Emine BOL YAZICI ‘nın sunumunda  üniversitemiz ve şehrimiz hakkında bilgi verilmiştir. Sunumun ardından ikram edilen öğle yemeğinin bitiminde, OMU Vakfı kolejine ziyarette bulunuldu. Daha sonra kampüs turu ve şehir turu yapılarak program sona ermiştir.