2017 proje dönemi Erasmus+ öğrenci hareketliliği (öğrenim ve staj) seçim sonuçları belli olmuştur.

NOT 1:

Sonuç listesi ile ilgili açıklamalar:
  • Sayfa 1: Tüm başvuran öğrenci bilgileri yer almaktadır.
  • Sayfa 2: Tıp Fakültesi TUS öğrenci başvuruları yer almaktadır.
  • Sayfa 3: Erasmus aday öğrenim asil ve yedek listeleri yer almaktadır.
  • Sayfa 4: Erasmus aday staj asil ve yedek listeleri yer almaktadır.
NOT 2:

Öğrenim ve staj hareketliliği aday asil listelerde yer alan tüm öğrencilerimizin 16-17 Mart 2017 tarihlerinde 09.15-17.00 saatleri arasında Uzaktan Eğitim Merkez (UZEM) Konferans Salonunda yapılacak olan gidiş öncesi tüm bilgileri almak üzere Oryantasyon Programına mücbir* bir sebep olmaksızın katılımı zorunludur. Öğrenciler Program süresince izinli sayılacaklardır. Yedek listelerde isimleri yer alan öğrencilerin ise katılmaları önemle tavsiye edilir.

"Mücbir sebep": tarafların kontrolünün dışındaki istisnai herhangi bir durum veya olay anlamına gelir.

NOT 3:

Aday öğrenim öğrencilerin yerleştirmeleri başvuru esnasında yapılan tercihlerine göre yapılmıştır. Yerleştirme yapılamayan öğrenciler;
  1. Anlaşma listemiz dışı tercih yapıldığı
  2. Tercih ettikleri kurumun dil seviyesi altında kaldıkları
  3. Anlaşma alanı dışı tercih yapıldığı
  4. Kontenjan dışı kaldıkları
İçin yerleştirme dışı bırakılmıştır.

Bu öğrencilerin tercihlerinin Oryantasyon Programından sonra bölüm Erasmus koordinatörlerinin danışmanlığında yapılması gerekmektedir.

NOT 4:

Listelerde kişisel bilgilerinde yanlışlık/eksiklik olduğunu düşünen öğrencilerimiz 17.03.2017 tarihine kadar  erasmus@omu.edu.tr adresine mail yolu ile bilgi vermeleri gerekmektedir.

NOT 5:

Üniversitemize tahsis edilen hibenin yetersiz kalması durumda asil öğrenim ve staj listelerde yer alan öğrencilerimiz hibesiz olarak gitme hakkına sahiptir.

NOT 6:

Yedek staj listesinde yer alan öğrenciler hibesiz olarak gitme hakkına sahiptir.

NOT 7:

Seçim kararına itiraz Rektörlük Makamına dilekçe ile yapılmalıdır.

Not 8:

Asil veya yedek listede yer alan ve haklarından feragat etmek isteyen öğrencilerimizin Rektörlük Makamına dilekçe yazarak, dilekçelerini 17 Mart 2017 Cuma gününe kadar Uluslararası İlişkiler Birimine teslim etmeleri gerekmektedir. Feragat dilekçesini teslim etmeyip gitmekten vazgeçen öğrenciler bir sonraki yıl Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği Programına başvuru yaptığı takdirde -10 puan alacaktır.

NOT 9:

Kurumlar arası anlaşma listemiz güncellenmeye devam etmektedir. Lütfen güncellemeleri web sayfamız http://erasmus.omu.edu.tr/genel-bilgiler/kurumlararasi-anlasmalar/omu-anlasma-listesi/ den takip ediniz.

Sonuçlar hakkında alınan karar için lütfen tıklayınız.
Sonuç listesi için lütfen tıklayınız.
Oryantasyon Program için lütfen tıklayınız.
Erasmus+ Uygulama el kitabı için lütfen tıklayınız.
Feragat dilekçe örneği için lütfen tıklayınız.